Skip to main content

Indeklima

Sundt Indeklima, Sundt Liv

Oplev den positive forskel et sundt indeklima kan gøre for din familie. jeg hjælper med at identificere og løse indeklimaproblemer, sikre optimal luftkvalitet og skabe et sundere hjem for alle.

Fugt & Skimmelsvamp

Fugt i boligen er ikke blot en gene, men en trussel mod din boligs værdi og din sundhed. Lad os hjælpe dig med at bekæmpe fugt og skimmelsvamp effektivt, og genvind din boligs komfort og værdi.

Professionel Rådgivning

Med over 20 års erfaring tilbyder NV Bolig professionel og detaljeret rådgivning inden for byggeteknik og indeklima. Kontakt mig for at sikre, at dit hjem lever op til alle krav om komfort og sundhed.

I ethvert hjem er indeklimaet afgørende for både komfort og sundhed. Problemer med fugt i boligen kan føre til både strukturelle skader og sundhedsmæssige udfordringer. Derfor tilbyder NV Bolig professionel rådgivning og løsninger, der sikrer et sundt og behageligt indeklima i din bolig.

Med over 20 års erfaring tilbyder NV Bolig ekspertise inden for indeklima og fugtproblematikker. Uanset om du oplever udfordringer med fugt, skimmelsvamp, eller blot ønsker at optimere dit indeklima, hjælper jeg med at finde den rigtige løsning for jer.

At vælge NV Bolig betyder, at du får uvildig og målrettet rådgivning. Min tilgang er baseret på dybdegående viden og en forståelse for, at hvert hjem er unikt.

Indeklima

  • Vurdering af husets indeklima og overflader med fokus på fugt og eventuelt skimmel
  • Byggetekniske undersøgelser og vurdering af evt. skader
  • RF, fugtmålinger og termografi efter behov for årsagsafklaring
  • Evt. destruktive indgreb i mindre omfang
  • Afklaring omkring evt. bekymringer
  • Hjælp til hvad der bør gøres herfra
  • Skimmelundersøgelser

Hvad indeholder beskrivelsen indeklima?

Har I udfordringer med jeres indeklima, eller er I i tvivl omkring det, kan NV Bolig hjælpe jer.
Indeklimaet skal ikke undervurderes. Ringe indeklima kan være medårsag til nedsat velbefindende og sygdom, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på.
Efter en snak omkring jeres bekymringer gennemgår vi boligen i det omfang det skønnes nødvendigt. Det kan være I allerede har en idé omkring hvor eller hvorfor, hvor vi så vil tage udgangspunkt der. Der vil blive foretaget nogle målinger på stedet, og hvis nødvendigt, vil der efter aftale med jer, foretages destruktive indgreb for at afklare en evt. årsag.

NV Bolig er i denne sammenhæng uvildig, hvorfor I kan være sikre på at der ikke er bagtanker om mersalg, og vurderes det at der er grund til yderligere, kan NV Bolig hjælpe jer med den videre håndtering af jeres sag hvis det ønskes. Det kan være som simpel vejledning herfra, eller at sagen føres helt til mål med hjælp fra NV Bolig.

Indeklimaet kan være påvirket af brugeradfærd, typen og- eller årgangen på huset, da byggetidens standard kan have betydning for nutidens brug eller brugeradfærd. Én fordel ved at benytte en uvildig i denne sammenhæng kan være at I sikres der ikke ”opfindes” en situation for mersalg.
Ønskes der udbedringsløsninger kan NV Bolig også være behjælpelig der. Det er ikke unormalt der efter besøg udarbejdes en rapport med nuværende situation, og forslag for udbedring med billedmateriale og beskrivelse som kan afleveres til en udførende entreprenør.

Rene Vigh

Rådgivende bygningskonstruktør

Er du privat eller virksomhed? Har du brug for absolut ekspertise, når du skal bygge?
NV Bolig er din ven i nøden, når du ønsker uvildig og rådgivende hjælp. Din tilfredshed er min målsætning. Intet andet.

Du kan kontakte mig her